House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • #FamVac at Desaru Damai Beach Resort
  • Felt Case Buatan Sendiri
  • Kuih Pocong Hijau
  • Apa Boleh Buat Dengan Vaseline ?
  • Hello Kitty Malaysia Is Finally Here Today!
  • Kad Raya Dari Nabila Medan !
  • Hadiah Rezeki #5 Dah Selamat Sampai !
  • Hadiah Rezeki #2 Dah Selamat Sampai :)
  • Freebies Picture *EDISI RAYA
  • Alhamdulillah :) Rezeki #5


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    First and Last
    Wednesday | 0 comments

    Haih memalam buta ni ade mood pula nak update blog setelah sekian lama aku biarkan berhabuk bersawang. Sambil dengar album Exodus, sambil tu lah tangan laju je taip. Hihihih.
    Genap 2 bulan lebih jugak aku kerja sebelum sambung belajar. Memang seronok kerja.
    Dapat tengok macam-macam gelagat orang. Hahaha lawak pon ade.
    Bebudak pun cute-cute je perangai. MeiMei , Didi, they're too cute to handle lah :'D
    Sejak kerja kat Hinode Shop Jusco Permas Jaya (JPJ), aku dapat timba ilmu. Dapat kenal ngan dua orang akak sepoting. Hehe.
    Dapat belajar wrap hadiah laju-laju. Kak Tinny memang pro kalau bab wrapping hadiah ni. Saya bagi 5 bintang!

    Anddddd, kerja situ mestilah dapat lekat 1 'kerushh'. Ewah-ewah :)
    Mc tu super cute dohh. Ade satu masa nak tengok muka dia, hajat datang kedai dia, skli tak boleh kawal beb. Blushing kaw-kaw :') Mane tak blushing nyer, dia sandar kat meja sebelah aku sambil cakap "Yessss?" Aippp, saya cair macam air~

    Last day kerja 25/5 (Isnin) haritu. Kena closing sorang-sorang. Tak pernah lagi sebelum ni closing sorang-sorang. Selalu nyer ngan Kak Tinny atau Kak Bella. Aihh, tapi takdelah bosan mana sebab aku rasa masa jalan cepat je masatu. Hehehe syukur.

    Okay, sambung balik. Petang tu mc datang bawak JiJi kat aku. Aummm sukanya saya. Jiji seriously comel, geram aku. Rase nak gigit. Dia jalan macam penguin. Yessss, seyes comel gila bakhang. And dia tu mat Bunga beb. Nak umpan datang kedai, tunjuk je bunga rm6 tu, haa datang lah dia terkedek-kedek.

    Masa mc datang bawak baby, sempat lah scan muka dia. Hahahaha. Sempat lagitu aku. Bijak mencari peluang. Contohilah saya ye anak-anak. Memang ade rezeki masa last day kerje tu. Muahahaha. Thankyou Jiji.

    Bukan JiJi je comeyyyy, Abang pun sama. Cakap pasal abang nii, rindu pulak kat dia. Sape Abang? Abang tu abang si Jiji. Hehehehe. Abang baru tadika.
    Dia cute macam Doraemon. Abang banyak tanya tau kalau datang kedai. Hahaha tapi aku layankan ajer sebab aku memang suka dia ni. Lagi-lagi bila dia pakai baju Doraemon.
    Haihhh. Last day kerja dapat jumpa dia kejap je :'( Hi abang, akak akan rindu Abang.

    Takpe, nanti setahun or cuti sem ke i will visit you olls okay. Haa you sekali mc! Jangan ade girlfren eh, tunggu saya k :P

    Kenapa nama dia mc? Adelahh, rahsia. Kite je tahu, shhhhhh. Hehehehe

    Gonna miss you, Kak Tinny - Kak Bella - Baby - Abang !




    thesuperb,
    -nazatulnashya-