House of Nashya ;
profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
about
 aummchakkk !
typical selfie(s)*
Hello, i'm nazatul nashya ramli . Currently studying at UiTM Lendu, Melaka. Love you & fOOdz.
I'm c o o l !
 Add Me Follow Me Follow Me

bored?
ask me anything


exo-l?
click these




blog archieve
have a look

  • Kuih Pocong Hijau
  • Apa Boleh Buat Dengan Vaseline ?
  • Hello Kitty Malaysia Is Finally Here Today!
  • Kad Raya Dari Nabila Medan !
  • Hadiah Rezeki #5 Dah Selamat Sampai !
  • Hadiah Rezeki #2 Dah Selamat Sampai :)
  • Freebies Picture *EDISI RAYA
  • Alhamdulillah :) Rezeki #5
  • Alhamdulillah :) Rezeki #4
  • Alhamdulillah :) Rezeki #3


  • chatting
    let's talking


    followers
    puhlisss

    instagram
    beep beep


    thankyou
    big clap


    Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby for the useful tuto and colourful backgrounds. TQ~!



    Felt Case Buatan Sendiri
    Tuesday | 0 comments

    Assalamualaikum semua !

    Harini aku nak share sket lah felt craft yg aku buat ni. Hehehe. Takde lah pro mane aku buat, just suka-suka je buat. Atas permintaan abg aku, dia kata premium dia takde baju. Haduhh, premium lah sangat kan? :P

    Bahan-bahan aku beli sikit je utk tambahan. Senang je nak cari bahan, semua ade kat kedai Cik Raha (Tesco Seri Alam). Yg lain tu, semua dah ade sbb dulu penah beli borong kat Instagram. Tak ingat lak kedai akak tu ape nama. So, inilah felt craft yg aku buat tu ! Hihihihi.


    Felt Case for Sony Xperia Z3
    Depan hitam, belakang merah. Yg ni cubaan pertama, agak comot sikit sbb takde idea nak letak gambar apa. Hahahaha



    Felt Case for IPod Touch
    Yang ni pula, aku ikut design ayam sbb abg aku suka makan ayam. Saje nk dengki dia. Hahaha. Design ni ikut google je. Peach colour. Ayam tu coklat gelap. Ayam kampung maybe?

    Semua aku buat ade butang, supaya nnti takdelah jatuh talipon tu nanti. Kang ade yg menangis~ Buat felt case ni makan 2 hari je. Petang tu aku buat bila bosan. Isik mase lapang kan? Huihui.

    Kalau korang pun nak cuba buat felt craft mcm atas ni, haaa cubalah. Best giler buat, lagi2 part menjahit tu. Hahaha. Tutorial kat blog pun banyak. Rajinkan diri utk Google je senah oi :D

    Selamat Mencuba !~



    thesuperb,
    -nazatulnashya-